Home Technika Wszystko co musisz wiedzieć o krajalnicy maga 612p

Wszystko co musisz wiedzieć o krajalnicy maga 612p

31 maja 2016

Krajalnica maga 612p to wydajne urządzenie do krojenia wszelkiego typu żywności. Nadaje się zarówno do przetwarzania produktów miękkich jak niektóre warzywa jak i do twardych jak sery. Dobre materiały i precyzyjne wykonanie zapewnia długą i bezproblemową eksploatację. Konstrukcja maszyny pozwala na utrzymanie jej w czystości i spełnienie wszystkich zaleceń sanitarnych. Sama obsługa jest intuicyjna i bezproblemowa, dzięki czemu nowy pracownik może zostać szybko wdrożony w nowe obowiązki.

tłumaczenia techniczne warszawa

Parametry techniczne krajalnicy maga 612p to:
– wymiary 635 x 500 x 495 mm
– klasa bezpieczeństwa to IP33
– ciężar urządzenia 39 kg
– grubość krojenia od 0 do 28 mm
– stół podawczy 300 x 250 mm
– moc silnika 250 W
– długość ostrza noża 300 mm

Krajalnica produkowana jest w dwóch wersjach.
Wersja standardowa wyposażona jest w przyciski start stop oraz samoczynny mechanizm wyłączania noża przy problemach z napięciem zasilającym w sieci.
Krajalnica maga posiada zabezpieczenia przed przypadkowym włączeniem. Czujnik w urządzeniu wykrywa niepoprawne założenie osłony noża. Dzięki temu nie jest możliwe jego włączenie, zabezpieczając osobę obsługującą.
Codzienne zabiegi konserwacyjne nie są skomplikowane i możliwe do wykonania w krótkim czasie. Wystarczy po zakończeniu pracy dokładnie oczyścić urządzenie z resztek produktów jak tłuszcz czy okruchy. Wszystkie elementy jak taca, pokrywa noża można łatwo zdemontować i nie ma potrzeby używania żadnych narzędzi do tego.
Krajalnica sprawdzi się zarówno w mniejszych sklepach jak i średnich zakładach, gdzie przerób produktów jest na umiarkowanym poziomie.
Cena krajalnicy maga 612p to około 4500 złotych brutto.
Do krajalnicy dostępne są też części zamienne w niskich cenach. Urządzenie składa się z wielu elementów, które mogą zostać wymienione w przypadku uszkodzenia lub awarii.
Zmniejszy to długofalowe koszty obsługi modelu.

0 comment

Leave a Comment