Ekran dotykowy do fotobudki

GASTRO POS jest programem, który pozwoli na szybką i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako niezwykle atrakcyjny plan na targu gastronomicznym cieszy się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w produkcji kelnerom również tym tymże ułatwia szkolenie nowych pracowników.

sage symfonia handelJak ustawić współpracę programów Sage Symfonia Handel?

Dzięki bardzo dobrej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje kosztownych i czasochłonnych szkoleń, a niezwykle praktyczna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z grubą paletą funkcji, bardzo dobrze sprawdzi się w nie jedynie w krótkim, pojedynczym lokalu, a jeszcze w budowy gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom oraz modułom GASTRO POS jest wysoce elastycznym systemem, jaki przyjmiemy na zbytu. W współzależności od profilu lokalu, lub istnieje to bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najkorzystniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich gości do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu rzeczy jak również zysku jaki generuje. W zależności od miejsca, można jeszcze ustalić widok opcji tak, żeby był on dopasowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma dojazd do całych możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do jednych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w dowolnym elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z sposobami hotelowymi i urządzeniami do zadań specjalnych.